Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Courgetti Carbonara
40 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Brak ocen
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Sicilian Salad
30 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min