Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Feta and Honey Cheesecakes
1 godz.
Creamy Feta Dip
5 min
Stracciatella Soup
30 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Tomato Soup with Burrata
35 min