Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Brak ocen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min