Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g shallots, halved
- 30 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 5 g)
- 60 g red pepper, cut in pieces (5 mm)
- 2 Tbsp mayonnaise
- 2 large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 450 - 500 g crab meat
- vegetable oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Devilled Eggs
20 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Salmon Soufflé
1h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Creamed Cod
45 min