Urządzenia i Akcesoria
Crab Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
701 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Brak ocen
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Green Goodness Soup
10 min
Thai Mussels
25 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min