Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min