Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato Rice
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min