Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tofu stew
30 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta alla Norma
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min