Urządzenia i Akcesoria
Monkfish and prawn soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy mushroom soup
20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy courgette soup
25 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.