Urządzenia i Akcesoria
Monkfish and prawn soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Lemonade
5 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Salmon tartare
10 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Seafood Risotto
40 min