Urządzenia i Akcesoria
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes large, halved8
-
garlic cloves (opcjonalnie) sliced2
-
fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning½ tsp
-
sourdough bread4 slices
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
water1300 g
-
large eggs room temperature4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1954 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Boiled Eggs
20 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min