Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
TM6 TM5

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.0 (48 ocen)

Składniki

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 8 plum tomatoes, large, halved
  • 2 garlic cloves, sliced (opcjonalnie)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
  • 4 slices sourdough bread
  • 1300 g water
  • 4 large eggs, room temperature
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1954 kJ / 465 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
57.2 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy