Urządzenia i Akcesoria
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes large, halved8
-
garlic cloves (opcjonalnie) sliced2
-
fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning½ tsp
-
sourdough bread4 slices
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
water1300 g
-
large eggs room temperature4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1954 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Breakfast Burrito
50 min
Lamb Kebobs
3 godz.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Overnight Oats with a Peach Compote
8 godz. 45 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min