
Urządzenia i Akcesoria
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
plum tomatoes large, halved8
-
garlic cloves (opcjonalnie) sliced2
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning½ tsp
-
sourdough bread4 slices
-
water1300 g
-
large eggs room temperature4
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
465 kcal /
1954 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Horror punch
20 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Horlicks Hot Chocolate
10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min