Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759.7 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
1909.3 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Fish Stew
45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min