Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759.7 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
1909.3 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min