Mussels in Cream and White Wine Sauce
TM6 TM5

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 (37 ocen)

Składniki

  • 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 220 g onions, quartered
  • 45 g extra virgin olive oil
  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
  • 150 g dry white wine
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g double cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1909.3 kJ / 456.4 kcal
Białko
31.1 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
759.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy