Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759.7 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
1909.3 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Steak au Poivre
20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Sicilian Salad
30 min
Cucumber Gin Granita
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min