
Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
456.4 kcal /
1909.3 kJ
Białko
31.1 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
759.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Seafood Risotto
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min