Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 42.8 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 9.9 g
Alternatywne przepisy
Sweetcorn and black rice salad
1h
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Asian cucumber salad
10 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Satay noodle salad
35min
Miso coleslaw
20 min