Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, pear and blue cheese salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcjonalnie) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2237 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Citrus seafood salad
1h
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min