
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, pear and blue cheese salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcjonalnie) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
533 kcal /
2237 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Sód
681.3 mg