Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, pear and blue cheese salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcjonalnie) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2237 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Brandy cream
15 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Cypriot grain salad
45 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.