Beetroot, pear and blue cheese salad

Beetroot, pear and blue cheese salad

4.6 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • butter
    1 tbsp
  • pecan nuts
    50 g
  • orange (opcjonalnie) zest only, no white pith
    ½
  • macadamia oil
    2 tbsp
  • honey
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • water
    800 g
  • raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)
    800 g
  • fresh green beans trimmed and cut into halves
    200 g
  • rocket leaves
    120 g
  • blue cheese thinly sliced
    100 - 200 g
  • pear thinly sliced
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 533 kcal / 2237 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 12 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Sód 681.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...