Urządzenia i Akcesoria
Fresh fennel salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
346.3 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Curried cauliflower salad
40 min
Beetroot salad
10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Miso coleslaw
20 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Cypriot grain salad
45 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.