Urządzenia i Akcesoria
Fresh fennel salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
346.3 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min