Urządzenia i Akcesoria
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Green goddess dressing
-
olive oil60 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
garlic clove1
-
eschalot1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh tarragon leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only250 g
-
apple cider vinegar40 g
-
anchovy fillets2
-
lime juice2 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper
Spinach salad
-
white quinoa120 g
-
water for soaking
-
olive oil2 tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
pomegranate arils only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
84 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1155.8 kJ /
275.1 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Fresh fennel salad
10 Min
Colourful quinoa salad
40 Min