Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Mango muesli
5 min