
Urządzenia i Akcesoria
Samke harra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.9 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Asian chicken noodle salad
45 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cypriot grain salad
45 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min