Urządzenia i Akcesoria
Samke harra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.9 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Mango rice
35 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min