Urządzenia i Akcesoria
Samke harra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.9 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Jambalaya
35 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Layered lamb curry
1 godz.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min