Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Green smoothie
10min
Roasted eggplant
1h 35min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Hearty lentil chilli
50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Breakfast sausages
1h 5min