Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Caesar dressing
5 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Miso soup
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min