Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous tahini bowl
30 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Soba noodle and tofu salad
35 min