Urządzenia i Akcesoria
Vanilla cashew yoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
filtered water for soaking
-
raw cashews (see Tips)250 g
-
salt1 tsp
Yoghurt
-
filtered water400 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
dairy free probiotic capsules (contents only - see Tips)2
-
pure maple syrup2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.5 g
Kalorie
1212 kJ /
288.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Vegan custard
15 min
Cashew pouring cream
35 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Stretchy melty cheese
20 min
Plant-based parmesan
5 min
Coconut milk
5 min
Cashew sour cream
10 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Hemp milk
5 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min