Urządzenia i Akcesoria
Salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1100.5 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 godz. 30 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Miso salmon broth
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min