Urządzenia i Akcesoria
Salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1100.5 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min