Urządzenia i Akcesoria
Salmon rice bowl (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve1 piece
-
lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon2 pieces
-
piece fresh ginger3 cm
-
extra virgin olive oil50 g
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1000 g
-
sugar snap peas20
-
baby cucumbers cut into quarters lengthways, to serve8
-
sauerkraut to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
-
radishes sliced, to serve4
-
snow pea sprouts to serve
-
sashimi grade salmon or cured salmon, thinly sliced, to serve200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
535.7 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1916.2 kJ /
456.2 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min