Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
- Sód
- 535.7 mg
Alternatywne przepisy
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Frozen breakfast bowls
10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Steamed Chinese greens
30 min
Salmon niçoise salad
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min