Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt and jalapeño dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g
Składniki
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 260 g
Sód
440.5 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
926.2 kJ /
221.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Thai chicken wraps
40 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Brown sugar spice rub
5 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Umami paste
5 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Sushi salad
1 godz.