Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt and jalapeño dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g
Składniki
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 260 g
Sód
440.5 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
926.2 kJ /
221.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian dipping sauce
25 min
Hoi sin sauce
15 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Jalapeño poppers
35 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Crab briks
55 min
Peri peri spice mix
5 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min