Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt and jalapeño dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g
Składniki
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 260 g
Sód
440.5 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
926.2 kJ /
221.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green onion flatbreads
55 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Chilli creamed corn
40 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Triple-chocolate Christmas Pud
860 godz. 30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Cauliflower buffalo bites
35 min