Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower purée
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g unsalted butter
- 150 g milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 300 g cauliflower, broken into florets, stalks and leaves included
Cauliflower rice
- 300 g cauliflower, broken into florets (approx. 3cm)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
Brown butter prawns
- 20 g unsalted butter
- 60 g cauliflower, broken into small florets (1-2 cm)
- 300 g whole green prawns, peeled and deveined
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, for drizzling
- 4 egg yolks (optional - see Tips)
- flaked almonds, toasted, to serve
- fresh chives, cut into slices, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2264.6 kJ / 539.2 kcal
- Białko
- 28.9 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 673.5 mg
Alternatywne przepisy
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Fresh fennel salad
10min
Asparagus and broad bean salad
25min
No potato salad
20 min
Zucchini lasagne
1h 30min