Urządzenia i Akcesoria
Asian cucumber salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
Cucumber salad
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
continental cucumbers spiralised1 - 2
-
carrot spiralised1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
roasted unsalted peanuts60 g
Dressing
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
tamari gluten free (see Tips)1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
lime juice30 g
-
coconut sugar3 tsp
-
Japanese pickled ginger cut into julienne50 g
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.2 g
Kalorie
471.1 kJ /
112.2 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Satay noodle salad
35 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Miso coleslaw
20 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min