Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cucumber salad
- ½ Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 - 2 continental cucumbers, spiralised
- 1 carrot, spiralised
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 60 g roasted unsalted peanuts
Dressing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 1 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 30 g lime juice
- 3 tsp coconut sugar
- 50 g Japanese pickled ginger, cut into julienne
- fresh coriander leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Sweetcorn and black rice salad
1hod.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Brown rice salad
40 min
Couscous tahini bowl
30min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Raw cauliflower tabouli
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Miso coleslaw
20min