Urządzenia i Akcesoria
Asian cucumber salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
Cucumber salad
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
continental cucumbers spiralised1 - 2
-
carrot spiralised1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
roasted unsalted peanuts60 g
Dressing
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
tamari gluten free (see Tips)1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
lime juice30 g
-
coconut sugar3 tsp
-
Japanese pickled ginger cut into julienne50 g
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.2 g
Kalorie
471.1 kJ /
112.2 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Gado gado
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Satay noodle salad
35 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min