Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cucumber salad
- ½ Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 - 2 continental cucumbers, spiralised
- 1 carrot, spiralised
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 60 g roasted unsalted peanuts
Dressing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 1 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 30 g lime juice
- 3 tsp coconut sugar
- 50 g Japanese pickled ginger, cut into julienne
- fresh coriander leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Coconut poached chicken salad
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1h
Satay noodle salad
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Miso coleslaw
20 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min