Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
197.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
786.5 kJ /
187.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
British spice rub
5 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Lemon and caper aioli
15 min
Béarnaise sauce
10 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Milanese risotto
25 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.