Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
197.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
786.5 kJ /
187.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Lemon and caper aioli
15 min
Vegetable Crackers
16 godz.
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Salmon en croute
50 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.