
Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
187.3 kcal /
786.5 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
197.4 mg