Urządzenia i Akcesoria
Vegie crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
667.8 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Kimchi
149 godz.
Wakame gomasio
20 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Turmeric latte
25 min
Baba ghanoush
1 godz.
Banana tofu ice cream
10 min
Coriander pesto
5 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min