Urządzenia i Akcesoria
Vegie crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
667.8 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Dessert dukkah
1 godz.