Urządzenia i Akcesoria
Vegie crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
667.8 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Beetroot latte (Post-natal)
15 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Plant-based parmesan
5 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Spelt bread rolls
1 godz. 45 min
Bliss ball rocket skewers
30 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Falafel with beetroot hommus
20 min