Urządzenia i Akcesoria
Vegie crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
667.8 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot cake bliss balls
40 min
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min
Hommus
15 min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min