Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
Przygotowanie 8 godz. 15 min
Czas całkowity 20 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)200 g
-
water for soaking
Walnut pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
walnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
olive oil100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Slow cooked beans
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
celery cut into pieces (2 cm)60 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato passata400 g
-
dried oregano2 tsp
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1915 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3294.3 kJ /
784.4 kcal
Tłuszcz
442.4 g
Błonnik
19.1 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Florentine potato cakes
40 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min