Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled avocados
- 150 g water
- 120 g apple cider vinegar
- 80 g sugar
- ½ tsp black peppercorns
- 1 garlic clove
- 3 tsp salt
- 1 fresh green chilli (optional)
- 2 avocados (ripe but firm), flesh only, cut into thick wedges
Freekeh salad
- 1000 g water
- 250 g freekeh (see Tips)
- 2 bunches asparagus, trimmed (see Tips)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- 1 tsp sumac, plus extra for sprinkling
- 8 baby cucumbers (or "qukes"), cut lengthways into quarters
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1559.1 kJ / 371.2 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 1067.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cypriot grain salad
45min
Miso dressing
5 Min
Quinoa tabouli
12h 40min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Raw cauliflower tabouli
30min
Coriander pesto
5 Min
Lentil and mint salad
3h 55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min