Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
638.3 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Broccoli salad
10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Brown rice salad
40 Min