
Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
152 kcal /
638.3 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
849.3 mg