Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
638.3 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Cauliflower mash
25 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 min