Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
638.3 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Hommus
15 min
Beetroot salad
10 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Spring greens with grapefruit
30 min
Nut paste
10 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Smashed pea and bean dip
30 min