Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgur wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1653 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Puy Lentil Dip
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Pork with Spinach Lentils
20 min