Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Butternut Squash with Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash halved lengthways1
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water400 g
-
quinoa200 g
-
garlic clove1
-
red onion quartered (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut in pieces (approx. 75 g)1
-
carrot cut in pieces (approx. 75 g)1
-
sweetcorn cob kernels only1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh coriander leaves and stems, chopped1 - 2 sprigs
-
Tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling2 Tbsp
-
feta cheese for crumbling70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1964 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min