Stuffed Butternut Squash with Feta
TM6

Stuffed Butternut Squash with Feta

3.7 (36 ocen)

Składniki

  • 1 butternut squash, halved lengthways
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
  • 400 g water
  • 200 g quinoa
  • 1 garlic clove
  • 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
  • 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
  • 1 sweetcorn cob, kernels only
  • ½ tsp ground cumin
  • 20 g currants
  • 30 g toasted pine nuts
  • 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
  • 2 tsp Tamari sauce
  • 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
  • 70 g feta cheese, for crumbling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1964 kJ / 467 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy