Urządzenia i Akcesoria
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)200 g
-
dried bay leaf1
-
cucumber deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)½
-
spring onions sliced (2-3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces75 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
cooked beetroot diced (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Chickpea Pancakes
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min