Urządzenia i Akcesoria
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.17 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
10.42 g
Błonnik
5.19 g
Węglowodany
10.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min