Urządzenia i Akcesoria
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.17 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
10.42 g
Błonnik
5.19 g
Węglowodany
10.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min