Urządzenia i Akcesoria
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.17 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
10.42 g
Błonnik
5.19 g
Węglowodany
10.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min