Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée

Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

Stroganoff
  • onions quartered
    150 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • carrots sliced (2 mm)
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh mushrooms quartered
    200 g
  • hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)
    500 g
  • soya cream
    200 g
Parnsip and Leek Purée
  • leeks thinly sliced
    250 g
  • butter
    25 g
    25 g margarine
  • rice milk
    450 g
  • parsnips cut in pieces
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves chopped, for garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251 kcal / 1050 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...