
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Stroganoff
-
onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
carrots sliced (2 mm)250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh mushrooms quartered200 g
-
hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)500 g
-
soya cream200 g
Parnsip and Leek Purée
-
leeks thinly sliced250 g
-
butter25 g
-
rice milk450 g
-
parsnips cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
251 kcal /
1050 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
22 g