
Urządzenia i Akcesoria
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503 kcal /
2095 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
831 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.