Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
TM6 TM5

Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut

4.1 (18 ocen)

Składniki

Salad

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
  • 120 g onions, cut in wedges
  • 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 200 g amaranth grains
  • 600 g water
  • 200 g fine green beans

Dressing

  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 30 g olive oil
  • 50 g orange juice, freshly squeezed
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g pomegranate seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1391 kJ / 333 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
578 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy