
Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
333 kcal /
1391 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
578 mg