
Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
333 kcal /
1391 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
578 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min