Puy Lentil Dip
TM6 TM5 TM31

Puy Lentil Dip

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 770 g water
  • 250 g dried Puy lentils, rinsed
  • 30 g unsalted butter
  • 180 - 200 g tomatoes, quartered (approx. 3 tomatoes)
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp ground cumin
  • 15 g fresh coriander leaves
  • 60 g tahini
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g red onion, sliced very thinly
  • smoked paprika, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1275 kJ / 305 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
14.1 g
Tłuszcz
23.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy