Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water770 g
-
dried Puy lentils rinsed250 g
-
unsalted butter30 g
-
tomatoes quartered (approx. 3 tomatoes)180 - 200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander leaf15 g
-
tahini60 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red onion sliced very thinly30 g
-
smoked paprika for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1275 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Quinoa Salad
35 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min