Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes large4
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)90 g
-
fresh mint leaves15 g
-
bread torn in pieces60 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
red onions quartered120 g
-
pitted green olives12
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs2
-
ricotta cheese80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
1585 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Kale Meat(less) Balls
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min