Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes large4
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)90 g
-
fresh mint leaves15 g
-
bread torn in pieces60 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
red onions quartered120 g
-
pitted green olives12
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs2
-
ricotta cheese80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
1585 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.