Mushroom Parmentier
TM6 TM5 TM31

Mushroom Parmentier

4.4 (30 ocen)

Składniki

Gratin

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g ground almonds
  • 30 g breadcrumbs

Mushrooms

  • 2 garlic cloves
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g fresh wild mushrooms, sliced
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Potato Purée

  • 600 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (2 cm)
  • 300 g whole milk
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g unsalted butter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1272 kJ / 304 kcal
Białko
10.01 g
Węglowodany
22.46 g
Tłuszcz
19.37 g
Błonnik
3.84 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy