Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Parmentier
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Gratin
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
ground almonds30 g
-
breadcrumbs30 g
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh wild mushrooms sliced500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (2 cm)600 g
-
whole milk300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.01 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
19.37 g
Błonnik
3.84 g
Węglowodany
22.46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.