
Urządzenia i Akcesoria
Łosoś z warzywami (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
cebuli30 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki100 g
-
dyni piżmowej obranej, pokrojonej na kawałki100 g
-
fileta z łososia, świeżego bez skóry i ości, pokrojonego na kawałki150 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście1 gałązka
-
oliwy z oliwek30 g
-
wody130 g
-
zielonego groszku, mrożonego70 g
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
296 kcal /
1239 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE PRZECIERY
10 Przepisów
Polska
Polska