Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cebuli
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g dyni piżmowej, obranej, pokrojonej na kawałki
- 150 g fileta z łososia, świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na kawałki
- 1 gałązka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g oliwy z oliwek
- 130 g wody
- 70 g zielonego groszku, mrożonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcja
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée z marchewki i ziemniaków (dla dzieci)
35min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35min
Mój pierwszy budyń
25 Min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50min
Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem (dla dzieci)
35min
Purée z mięsa i szpinaku
40min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 Min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45min
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45min
Wołowina z warzywami i płatkami ryżowymi (dla dzieci)
25 Min
Purée z warzyw i ryby
45min