Urządzenia i Akcesoria
Purée z mięsa i szpinaku
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
200 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
160 g cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
600 g wody
-
200 g liści szpinaku, świeżych
-
100 g płatków owsianych błyskawicznych
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Wołowina z warzywami i płatkami ryżowymi (dla dzieci)
25 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min