
Urządzenia i Akcesoria
Purée z mięsa i szpinaku
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki200 g
-
cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki160 g
-
wody600 g
-
liści szpinaku, świeżych200 g
-
płatków owsianych błyskawicznych100 g
-
oliwy z oliwek2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243 kcal /
1017 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska