Purée z mięsa i szpinaku

Purée z mięsa i szpinaku

3.9 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • ziemniaków pokrojonych na kawałki
    200 g
  • cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki
    160 g
  • wody
    600 g
  • liści szpinaku, świeżych
    200 g
  • płatków owsianych błyskawicznych
    100 g
  • oliwy z oliwek
    2 łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...