Burger rybny z krewetkami
TM5 TM6

Burger rybny z krewetkami

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 10 g natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 60 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
  • 150 g krewetek, bez ogonków, lekko zmrożonych
  • 350 g filetów z dorsza, pokrojonych na kawałki, lekko zmrożonych
  • 50 g bułki tartej, wykonanej w TM
  • 40 g mleka
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • olej rzepakowy, do smażenia burgerów

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
636 kJ / 152 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 75 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy