Urządzenia i Akcesoria
Burger rybny z krewetkami
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 sztuki
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
2 ząbki czosnku
-
60 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
150 g krewetek bez ogonków, lekko zmrożonych
-
350 g filetów z dorsza, bez skóry pokrojonych na kawałki, lekko zmrożonych
-
50 g bułki tartej50 g bułki tartej wykonanej w TM
-
40 g mleka
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
939 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
685.7 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1 godz. 30 min
Burgery z chorizo, guacamole i granatem
2 godz.
Burger grzybowo-jaglany
2 godz. 30 min
Burgery z łososia
50 min
Karmelizowany por
20 min
Pierożki shaomai
2 godz.
Krewetki tandoori z miętowym dressingiem i sałatką
1 godz. 45 min
Cytrynowo-ziołowe burgery z łososia z cukinią w parmezanie
1 godz.
Ryba w cieście bazyliowym
1 godz.
Tajski burger
55 min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 godz. 30 min