
Urządzenia i Akcesoria
Burger rybny z krewetkami
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 sztuki
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
ząbki czosnku2
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki60 g
-
krewetek bez ogonków, lekko zmrożonych150 g
-
filetów z dorsza, bez skóry pokrojonych na kawałki, lekko zmrożonych350 g
-
bułki tartej wykonanej w TM50 g
-
mleka40 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
163.9 kcal /
685.7 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
939 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pieczone sajgonki z warzywami (TM5)
1 godz. 30 min
Fataya z łososiem i pikantnym sosem
2 godz. 10 min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 godz. 30 min
Mini zapiekanki z owocami morza (bez laktozy)
1 godz. 35 min
Burgery z soczewicy i purée z bobu
1 godz. 10 min
Cytrynowo-ziołowe burgery z łososia z cukinią w parmezanie
1 godz.
Tajski burger
55 min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 godz.
Dorsz w papilotach z sosem z kopru włoskiego i z zielonym groszkiem
45 min
Gofry a'la frittata
1 godz. 20 min
Gofry kukurydziane z salsą z awokado
1 godz.
Falafele z bobu i cieciorki
50 min