Burger rybny z krewetkami

Burger rybny z krewetkami

4.6 33 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 sztuki

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • ząbki czosnku
    2
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    60 g
  • krewetek bez ogonków, lekko zmrożonych
    150 g
  • filetów z dorsza, bez skóry pokrojonych na kawałki, lekko zmrożonych
    350 g
  • bułki tartej wykonanej w TM
    50 g
    50 g bułki tartej
  • mleka
    40 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • olej rzepakowy do smażenia burgerów

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 163.9 kcal / 685.7 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 12.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 939 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...