Urządzenia i Akcesoria
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions halved100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus 1 pinch for dusting1 Tbsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricots, pitted quartered150 g
-
1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemons finely grated zest and juice2
-
water80 g
-
toasted pine nuts plus extra for garnishing50 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 godz. 40 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min