Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
shallot halved1
-
olive oil20 g
-
tomatoes skinned, quartered (approx. 200 g)3
-
tomato juice500 g
-
lime juice30 g
-
vodka25 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
celery salt½ tsp
-
Tabasco® sauce or to taste4 dashes
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Minestrone
45 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Cosmopolitan
10 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Onion Focaccia
3 godz. 20 min