Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
shallot halved1
-
olive oil20 g
-
tomatoes skinned, quartered (approx. 200 g)3
-
tomato juice500 g
-
lime juice30 g
-
vodka25 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
celery salt½ tsp
-
Tabasco® sauce or to taste4 dashes
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Onion soup
1 godz. 10 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Meat Stock Paste
45 min
Tortillas
1 godz. 30 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Dark Storm
10 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Red Pepper Houmous
5 min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 godz. 20 min