Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
shallot halved1
-
olive oil20 g
-
tomatoes skinned, quartered (approx. 200 g)3
-
tomato juice500 g
-
lime juice30 g
-
vodka25 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
celery salt½ tsp
-
Tabasco® sauce or to taste4 dashes
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Salad
10 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Rustic bread
2 godz.
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 godz.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Pink Salad
10 min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min