
Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
chestnut mushrooms24
-
olive oil for brushing
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm)130 g
-
bread, day old torn into pieces1 slice
-
spring onions trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
34 kcal /
145 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Creamy Mushrooms
35 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Mint Courgettes
30 min
Feta and Honey Cheesecakes
1 godz.
Lemon Avocado Sauce
35 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min