Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Masala Dosa
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 11 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (opcjonalnie) vegan (see tip)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
6 g
Kalorie
1283 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Chana Masala
45 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min