Wersje kompatybilne
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
Alternatywne przepisy
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min