Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.4 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min