Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.4 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Creamed Cod
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min