Wersje kompatybilne
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
Alternatywne przepisy
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Provencale
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min