Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g tinned artichoke hearts, drainedartichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)tinned whole tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Reuben's Stew
5 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.