Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g tinned artichoke hearts, drainedartichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)tinned whole tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Quick Falafel
30 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Houmous
13 godz. 30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.