Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
300 g tinned artichoke hearts, drainedartichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)tinned whole tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Star Burgers
20 godz. 5 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Courgettes with Corn
25 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min