Wersje kompatybilne
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 752 mg
Alternatywne przepisy
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Grisons Barley Soup
55min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min