Wersje kompatybilne
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3793 kJ / 907 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 752 mg
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min