
Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
907 kcal /
3793 kJ
Białko
58 g
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Sód
752 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Mushroom Risotto
30 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min