Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
752 mg
Białko
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Shakshuka
50 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min