Urządzenia i Akcesoria
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
752 mg
Białko
58 g
Kalorie
3793 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min