Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5 TM31

Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.6 (48 ocen)

Składniki

  • 1 fresh jalapeño chilli, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g red onions, quartered
  • 50 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 30 g fresh coriander, 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 30 g lime juice
  • 50 g grapefruit juice
    lub 50 g orange juice
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 ½ tsp salt
  • 4 fresh salmon fillets, skin on or skinless (200 g each)
    lub 4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • 500 g cherry tomatoes
  • 60 g tomato purée
  • 35 g lime juice, freshly squeezed
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 avocado (approx. 300 g), diced
  • 1 lime, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2981 kJ / 712 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
11 g
Sód
1041 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy