Wersje kompatybilne
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 fresh jalapeño chilli, cut in pieces (2 cm)
- 120 g red onions, quartered
- 50 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 30 g lime juice
-
50
g grapefruit juice
lub 50 g orange juice - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
-
4
fresh salmon fillets, skin on or skinless (200 g each)
lub 4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted - 500 g cherry tomatoes
- 60 g tomato purée
- 35 g lime juice, freshly squeezed
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 300 g), diced
- 1 lime, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2981 kJ / 712 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1041 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Prawn Saganaki
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min