Wersje kompatybilne
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 fresh jalapeño chilli, cut in pieces (2 cm)
- 120 g red onions, quartered
- 50 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 30 g lime juice
-
50
g grapefruit juice
lub 50 g orange juice - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
-
4
fresh salmon fillets, skin on or skinless (200 g each)
lub 4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted - 500 g cherry tomatoes
- 60 g tomato purée
- 35 g lime juice, freshly squeezed
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 300 g), diced
- 1 lime, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2981 kJ / 712 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1041 mg
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min