Urządzenia i Akcesoria
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh jalapeño chilli cut in pieces (2 cm)1
-
red onions quartered120 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves30 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
lime juice30 g
-
50 g orange juicegrapefruit juice50 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomatoes500 g
-
tomato purée60 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
46 g
Kalorie
2981 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Prawn Saganaki
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min