Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte tatin
2 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Raw kibbeh
15 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Milanese risotto
25 min
Floating Islands
40 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min