Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Molten Lava Cake
45 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min