Urządzenia i Akcesoria
Duck foie gras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
15 portions
Składniki
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Soup Purée
Brak ocen
Floating Islands
40 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Orange liqueur zabaglione
15 min