Urządzenia i Akcesoria
Vegetable potato salad with chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen green peas150 g
-
chicken breast, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh soybean sprouts (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Steamed eggs sunny side up
15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Lemon chicken
50 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min