Urządzenia i Akcesoria
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Stir-fried Clams
35 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Summer seafood soup
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chicken porridge with century egg
30 min