Urządzenia i Akcesoria
Spelt and chicken salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
spelt grains150 g
-
red peppers diced (approx. 0.5 cm)200 g
-
chicken breasts cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
almonds40 g
-
shallots40 g
-
fresh herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only4 - 5 sprigs
-
20 g balsamic vinegarwine vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice (opcjonalnie)20 g
-
rocket60 g
-
20 g nuts, (e.g. walnuts, hazelnuts)pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1224 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min