Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
lub 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1348.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cucumber Yogurt Dressing
5 Min
Bruschetta
3h
Watermelon Lemonade
5 Min
Protein Boosted Crêpes
45 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1u. 20min
Vegan coffee smoothie
10min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min
Cucumber Lemonade
10min