Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
lub 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1348.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Protein Boosted Acai Smoothie
Brak ocen
Pico De Gallo
15min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Roasted Garlic Dip
1h 15 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Mango Chia Pudding
4 Std. 10 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min